Ons doel: onmisbare software maken!

Over ons

Bij Axilium zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van software.
Onze ambitie is om software te ontwikkelen die voorop loopt qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.
Als afnemers ons vertellen dat de software een onmisbaar en centraal hulpmiddel is binnen hun bedrijf, dan hebben wij ons doel bereikt.

Axilium is in 2004 opgericht door Jan Jonquière en Raymond Steffann. Inmiddels zijn we in Nederland met een enthousiast team van zes personen. Daarnaast is er in Moldavië een team dagelijks aan het programmeren aan de software.

Uiteraard bieden we ook ondersteuning aan de afnemers van onze pakketten en we doen dit zo zorgvuldig mogelijk door middel van nieuwsbrieven met o.a. gebruikerstips, het organiseren van (online) bijscholingen en het opstellen van gebruikersanalyses. Voor vragen is de helpdesk zowel telefonisch als via de mail en chat bereikbaar.

Onze software wordt in samenwerking met partners in de markt gezet. Door deze samenwerkingen blijven we binnen Axilium gefocust op onze corebusiness: het ontwerpen, ontwikkelen van software en het ondersteunen van onze afnemers. Dit is wat we graag en goed doen!

Axilium Onderwijs levert naast JaartaakPlanner nog twee pakketten voor het primair onderwijs: InvalPool en KandidaatZoeker.